Multiservices ML
Een gerenommeerd en betaalbaar klusbedrijf vindt u bij Multiservices ML.

kwaliteit & serviceMultiservices ML werkt met kwaliteit en netheid, en maatwerk, service, vakmanschap en een prettige werksfeer zijn de kenmerken die u bij ons aantreft. Het is ons visite kaartje naar u. Bent u op zoek naar een allround vakman in Amsterdam of omgeving die met spoed bij u op locatie kan zijn? Dan bent u op zoek naar Multiservices ML. Al vele jaren weten bedrijven en particulieren Multiservices ML met spoed te vinden bij 24 service. Of het nu gaat om een lekkage of een storing aan elektra of spoedgeval, wij staan binnen no-time bij u voor de deur. Er is geen klus die wij uit de weg gaan! Ons uitgangspunt is een uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Goede communicatie en op tijd werken zorgen voor een prettige samenwerking en klanttevredenheid. Voor elke klus kunt u bij ons terecht!. Wij komen dan vrijblijvend langs om de werkzaamheden ter plaatse te bekijken en te bespreken. U ontvangt dan snel onze gratis en vrijblijvende offerte.


U wilt! Wij kunnen! Wij doen!Wij zijn pas tevreden als u het bent, maar in de praktijk blijkt vaak dat onze eisen hoger liggen dan die van de klant. Wij geven u een duidelijke advies bij aanneming zonder verdere verplichtingen. Wij werken meestal met een project prijs, zodat u al weet waar u aan toe bent. Multiservices ML is actief bezig in Noord-Holland, met namen in Amsterdam en omgeving. Valt u buiten deze regio, dan zijn wij echter ook bereid om wat verder van Noord-Holland klusservice dan bouw service te verlenen.

Kortom, indien u op zoek bent naar een klussenbedrijf voor het verrichten van klussen in of rondom uw huis of bedrijfspand dan bent u bij Multiservices ML aan het juiste adres.